11.3.2015 – Vinn en parkas

-inlägget är ett samarbete med Ellos-

 

Tjohooo, äntligen dags för en tävling igen! Och inte någon dålig sådan heller. I potten ligger nämligen en riktigt tjusig och framför allt användbar parkas (värd 59,95€)! Bästa jackmodellen i vårtider enligt mig. Passar både på promenaden, på shoppingrundan och med klackisar på after-worken.

parkas

Jackan finns i tre färger (blå, grön och beige) och vinnaren får själv välja vilken färg hen vill ha. För att vara med och tävla behöver du bara svara på en simpel fråga?

 • Vad heter kampanjen med Sarah Jessica Parker som Ellos har just nu?

Svaret hittar du på Ellos webbsidor. Tävlingen pågår fram till måndagen den 14.3.2016, klockan 20.00 finsk tid (19.00 svensk tid). Därefter drar jag en vinnare. Kom ihåg att lämna er e-mail adress så att jag kan nå er också. Jag kommer att publicera era kommentarer först på måndag då tävlingen är avslutad, så att ni inte kan fuska och lura till er svaret av varandra 😉

Lycka till!

You may also like

Inga kommentarer

 1. Hej!

  Ellos kör en kampanj med Spring fever in New York och Sarah Jessica Parkers del heter ”Mitt liv Min historia”

  Hoppas på vinst nu 😉

 2. Kampanjen heter Spring Fever in New York – Sarah Jessica Parker, om jag förstått saken rätt 😊 Denna slitna mamma skulle vara i stort behov av en ny parkas, i blått! 👍🏻

 3. Kampanjen heter Spring fever in new york. Nu håller jag alla tummar och tår. Min älskade mörkblå parkas har hål och vårdledighetsbidraget tillåter ingen ny…

 4. Spring fever in New York. Håller alla tummar och tår uppe att jag skulle vinna den fina jackan. Ha en fin vår. Johanna

 5. Åh, vilken underbar tävling!! Superfin jacka.
  Den heter Spring fever in New York. Ha det så gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *