11.2.2015 – vårväder & vårkläder

Morning little fairies! Ännu en härlig dag med strålande väder på kommande. Själv sitter jag fast i butiken ända till kl.18, så det blir inte så mycket av att gå ut och njuta av vädret för min del. Jag får helt enkelt våra till det genom att pyssla med alla vårnyheter som kommit in istället. Blir så frustrerad då det kommer så mycket fint in i alla butiker, men jag inte kan köpa något nytt… Inget sitter ju som det ska!

image

Hade så gärna fotat av en dagens outfit åt er utomhus idag. Har på mig min nya rosa kappa! Den är så fin… Men nu har jag tyvärr ingen som kan fota åt mig, plus att jag själv som sagt sitter instängd inomhus hela dagen. Men så här ser jag ut i övrigt idag.

Tröja – HUNKYDORY // Jeans – CHEAP MONDAY // Skor – H&M

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *