11.12.2015 – CHAOS

Åh herregud. Vilken kaotisk dag. Webbshoppen har gått på högvarv hela dagen, och butiken likaså. Att sedan hålla reda på att inget säljs dubbelt om varandra är inte det lättaste skall jag säga! Tror det hände ett eller två sådana missöden idag, och det tycker jag är helt godkänt med tanke på antalet köp. Till råga på allt blev min anställda sjuk och jag var tvungen att hoppa in i hennes ställe med kort varsel. Så jag tog Minou under armen och gasade iväg till butiken. Hon fick sitta där på butiksgolvet och se söt ut medan jag stressade halvt ihjäl mig på butiksgolvet. Sen. Plötsligt. Kom en ängel svepande in. Hon skulle bara komma in på lite handel, men som bonus fick hon ett barn med sig hem. Tusentusentusentusen tack! Vet inte hur jag skulle har fixat dagen om det inte vore för dig.

Jag hoppas samma drag fortsätter imorgon, för det här är ju definitivt ett bra kaos. Jag vill ju bli av med hela mitt lager. Fast visst skulle lite rester gärna få flytta in i min egen garderob också… Tack alla ni som handlar och lyfter fram min slutförsäljning på era bloggar etc. Det betyder så mycket!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *