11.11.2016 – Thank God it´s Friday

Nämen hur skönt är det inte med fredag alltså? Fredagarna får en helt ny mening nu när man köra vanliga kontorstider från måndag till fredag. Dagarna går ändå väldigt fort på praktiken och nu börjar det kännas som om man faktiskt fattar lite vad det är man sysslar med, haha! Så det är inte fast i att jag inte skulle trivas. Det är helt enkelt bara skönt att vila hjärnan från dessa två skärmar.

img_0834

Nu sover Minou och jag skall släng mig i soffan och njuta av lugnet en timme eller så, innan jag också söker mig i säng. Känns som om jag inte kan lämna Minou med blicken en sekund just nu, för då är hon iväg och hittar på hyss den lilla busungen. Idag hann hon till exempel rita på vår skorsten med kritor medan jag grävde fram en låda från skrubben (vilket tog typ 30sek). Så ja, den får vi dra ett varv med målfärg över för det gick inte bort. En liten stund senare hade hon tömt ut ett helt paket med våtservetter över golvet medan jag lämnade henne ensam i vardagsrummet några sekunder. Och så här fortsätter det. Nya hyss hela tiden. Ibland kan man inte annat än skratta åt hennes påhitt, men ibland blir man bara matt av att städa, städa, städa. Hela tiden. Så en åtta timmars sömn skulle sitta riktigt fint inatt, känner jag.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag gav helt upp med TrotsLisa idag. Huset är helt upp o ner men jag orkar int bry mej 😀 Skönt det också, men samtidigt stör röran mig lite…

    1. Det är just det, man har svårt att slappna av själv sen när man bara stirrar på röran som borde redas upp! Därför är det lättast att stänga ögonen och gå och lägga sig istället 😄

  2. Prova ”mirakelsvamp” på skorstenen, med den har jag i alla fall lyckas få bort de mest konstiga fläckarna!

  3. Testa Universal Stone! Funkar på alla tuschfläckar o allt. Tänker ibland ”nåja nu är matbordet förstört” men sen kommer Universal Stone och räddar situationen!

  4. Så bekant med de där hyssen. Vår kille på snart 1,5 är helt hopplös, storasysters tuscher och allt annat är bortsatt högt upp ☺ här kan man inte heller svänga ryggen till, vad som helst kan hända på den stunden 🙉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *