11.11.2014 – Om att städa upp

Jag har en praktikant med mig på jobbet i tre månader framåt nu. Det är kul med lite sällskap förstås, plus att jag får en massa gjort som blivit liggande efter flytten. Har idag t.ex fått både kontoret och lagret upprett. Nästan omöjligt att göra sånt under arbetstid då man måste hålla ett öga på butiken samtidigt. Men nu har jag kunnat vara flera timmar där bak utan att behöva fundera på det.

Önskar jag kunde ha samma favör på hemmafronten. Där skulle verkligen behövas ett ordentligt städvarv just nu! Jag tänker varje dag, att idag ska jag reda upp. Men varje gång jag kommer hem efter jobbdagen är jag så finito att jag bara inte fixar det. Igår mådde jag dessutom sämre än på länge igen, så där fastnade jag på soffan hela kvällen innan jag släpade mig vidare till sängen. Meen… Kanske det lyckas idag… 🙂

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *