11.11.2013 – nytt i badrumsskåpet

Under helgen tog jag i bruk mina nya hudvårdsprodukter från Biotherm. Har alltid svårt att hålla mig från att öppna de nya innan föregående produkt är helt slut, men den här gången klarade jag det faktiskt. Har aldrig testat Biotherms produkter förr men måste säga att första intrycket av dessa är riktigt bra.
 
 
Tänkte att jag kör på samma märke från början till slut denna gång så till vänster har vi dagkräm, i mitten nattkräm och till höger ögonkräm.
 
 
Dagskrämen är i helt vanligt krämformat medan nattkrämen är en fuktgivande gel i pumpflaska. Min hy blir oftast lite torr och frasig den här tiden på året då luften börjar bli kyligare, så då känns det skönt att dränka huden i fukt till natten för att den ska kännas ren och fräsch när man stiger upp på morgonen. Vill helst inte lägga en så fet kräm i ansiktet på morgonen, för då går man ju omkring och är blänker i ansiktet hela dagen.
Krämer i pumpflaska är ju dessutom alltid att föredra då dessa är mycket mer hygieniska än en vanlig burk.
 
 
Till ögonen blev det en anti-aging kräm, också i pumpformat. Jag börjar ju ändå närma mig 30-sträcket och efter 25 är det helt okej att börja använda krämer för åldrande hud i viss mån. Absolut inte innan dess. Helst skall man ju hitta en kräm som är speciellt gjord för det livsskede man befinner sig i eftersom krämerna då innehåller just de mineraler och ämnen som din hud behöver vid det tillfället. Det är helt onödigt att börja använda anti-aging krämer i ett för tidigt skede.
Har du möjlighet rekommenderar jag starkt att gå till en kosmetolog för en hudanalys. Då får du en exakt utvärdering av din hud och hjälp att hitta rätt kräm för just dig.
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *