11.10.2018 – gym, shopping och café

-INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS-

Efter frukost och en familjefilm imorse drog jag iväg till gymmet på ett kort benpass vid halv tio tiden. Sambon kom hem från jobbet redan igår för att han skulle vidare på någon jobbsamling här i Finland idag vid lunchtid, så jag tog tillfället i akt och rymde iväg en sväng innan han skulle iväg. Evigheter sen jag kom iväg till gymmet sist!

När jag kom hem och vi hade ätit lunch stack jag och barnen ut till stan en sväng. Milton somnade i vagnen som jag förutspått, så jag och Minou gick först på lite shopping och sedan vidare på café. Lindex har börjat sin Midseason Sale vilket resulterade i att barnen fick en hel del nytt i sina garderober. Tycker oftast det är så rörigt att gå bland rea ställningarna i butikerna, så jag hittar sällan något åt mig själv. Därför tänkte jag ännu ta en titt på damrean online ikväll!

Torsdag brukar vanligtvis vara min städdag, men idag har jag inte haft energi till det. Har mest slumrat på soffan under eftermiddagen så nu bokade jag in en lekdejt i Karis till kvällen istället. Har ingen extra energi för något idag, då kan det vara skönt att barnen får leka av sig med kompisar istället.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *