11.10.2016 – sega mornar och glatt barn

Idag var det skoldag. Nu börjar det banne mig bli lite svårt att komma upp ur sängen om mornarna redan. Såklart valde också ungen att ta sovmorgon just en sån dag som man ändå måste upp tidigt. Klockan 7.45 fick jag gå upp och väcka henne för att vi inte skulle försena oss. Hann bara byta blöja och lägga kläder på innan vi fick skynda oss till dagis. Men hon var inte sur för det inte, min lilla solstråle. Hur glad tjej som helst hela dagen!

imageEn bild från här om dagen när vi matchade i blåa jeans och gråa tröjor.

Efter dagis var Minou hos sin farmor och farfar ett par timmar, så jag hann både börja tömma romu-rummet, byka kläder OCH ta en springtur. Ja, allting gjordes ju i racerfart som ni förstår.När vi kom hem badade vi, åt kvällsmål och läste ett par böcker.

image

Nu håller Minou på att somna uppe i sin säng, medan jag sitter nere och äter stekt ägg med getost på. Himmelskt gott! Skall plocka med mig en hög satsumas till soffan och knäppa på någon serie sen. Tänker mig nyaste säsongen av Svenska Hollywoodfruar kanske!?

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *