12.1.2018 – Svar på frågor del 2

Hur många läsare har du och vilka företag samarbetar du med?

Okej, det här är lite pinsamt men jag har faktiskt inte riktigt koll på mitt läsarantal eftersom jag inte har något statistikprogram kopplat till den… Men om man kan förlita sig på wordpress egen statistik så borde det ligga runt 1500-2300 unika per vecka. Det kastar ganska mycket beroende på hur flitigt jag bloggar.

Jag samarbetar inte kontinuerligt med något visst företag för tillfället, men det hör med jämn takt av sig olika typer av företag som är intresserade av samarbeten. Då kollar jag upp vad det är för slags företag, om jag tycker att produkten de vill marknadsföra passar in på min blogg och om de är villiga att betala en vettig summa för reklamen. Ni ser dock alltid när det är frågan om ett samarbete eftersom jag tydligt märker ut det i början av inlägget. Jag skriver även en del inlägg som innehåller adlinks, vilket betyder att jag får en liten provision för det som handlas via min blogg.

Hur har ni råd att resa så mycket, köpa sommarstuga, renovera etc medan du är mammaledig? (om man får fråga)
Hur stor åldersskildnad är det mellan Minou och Milton? Är det passligt, tycker du?
Hur ser din vardag ut? (tex ett en bild i timmen bloggpost)

Min sambo har ett bra jobb i Sverige plus att han jobbar med massa sidoprojekt den tid han är ”hemma”, vilket resulterar i att han tjänar rätt bra. Detta möjliggör våra resor, renoveringar etc. Men det betyder såklart också att vi inte ser så mycket av honom där hemma, att jag inte kan jobba med ”vad som helst” och att jag får dra ett stort lass på hemmafronten med både barnen, hushållsarbete och trädgårdsarbete. Så det har ju sina nackdelar också!

Det är 2år3mån åldersskillnad mellan Minou och Milton. Nu tycker jag nog att ålderskillnaden är helt bra, men då jag blev gravid kändes det som att Minou var väldigt liten ännu! Hon har dock alltid varit duktig för sin ålder och är väldigt självständig med många saker (kan själv gå på wc, använder inte blöja längre, talar fullständiga meningar etc) så på den fronten har det inte varit så svårt med två småbarn i huset. Det svåraste har varit hennes inställning till småbarn. Hon gillar inte bebisar eller barn som är mindre än henne själv, så att få en bra balans med uppmärksamhet och tid för båda barnen har varit det knepigaste.

Ett vardagsinlägg med hur en typisk dag ser ut för mig skall jag försöka få till när vi landat i vardagen igen!

Och till Hannah som undrar när kommer ni till Stockholm nästa gång? 🙂

Ingen aning, har ingen resa dit inplanerad för tillfället! Men så fort ni har ett nytt fint hem att visa mig så lovar jag iaf att göra ett besök 😉

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *