10.9.2016 – Vardagsrumsinspo

Jag går fortfarande i målartankar gällande vardagsrummet här hemma. Kan liksom inte släppa det. Skulle egentligen bara inte ORKA med själva jobbet. Grundfärg. Spackel. Slip. Och så ett par varv med riktiga väggfärgen. Det där förarbetet gör det hela så himla jobbigt! Men här kommer i alla fall ett inspirationskollage, så ni förstår lite vad jag föreställer mig i mitt huvud.
Just nu har Ellos ett dunderbra erbjudande som ger -40% rabatt (kod 345422) på dyraste varan. Jag tycker därför att jag borde passa på att beställa en ny matta. Men sen igen så kan jag inte beställa en matta om jag inte är säker på att vi faktiskt målar om, för annars passar den helt enkelt inte in! Soffbordet är jag också lite sugen på att förnya, trots att det vi har inte är mer än ett halvår gammalt. Men jag gjorde ju faktiskt en kompromiss där, eftersom sambon inte riktigt var lika entusiastisk över bordet jag egentligen hade i åtanke som jag var. Fast nu, nu kanske han skulle vara lite ivrigare om jag lockar med en 40 procents rabattkod 😉
-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *