10.9.2016 – Att bokföra på en lördag kväll

Oj hörni. Dessa vackra sensommarkvällar. Eller borde man kalla det höstkvällar redan? Det är nog en härlig tid på året, även om man nästan är tvungen att ta till dunjackan om man ska vistas utomhus efter att solen gått ner. Efter att har ätit kvällsbit på Motellet sitter jag nu inne i värmen, med tända ljus, och löser bokföringsuppgifter. På en lördag kväll(!), ja. Men det är inget som plågar mig, jag tycker faktiskt det är ganska trevligt att sitta här och jobba på utan någon som helst stress. Det är alltså nästa veckas inlämningsuppgift som jag pynjar på med. Vill såklart lämna in den innan vi sticker iväg på resa, så jag slipper sitta där och fundera på sånt sen.

Men nu slår klockan snart 21. Så jag skall lämna bokföringen för ett tag och se om det börjar någon bra film på TV istället. Trevlig kväll önskar jag er!

img_5002

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *