10.8.2015 – Personlig almanacka

- Inlägget är i samarbete med personligalmanacka.se -

 

Den här veckan börjar en ny era i mångas liv. Skolstart! Kanske ny skola. Ny stad. Ny bostad. Mycket förändringar på många plan… För mig har skolstarten alltid varit en nytändning. Då är sommaren officiellt över och jag vill strukturera upp mitt liv igen. Träna regelbundet, äta bättre, lägga upp nya mål osv. Det kräver förstås också en ny almanacka. Jag älskar att få klottra ner de där första raderna i den! Kanske jag är gammalmodig, men den där elektroniska telefonkalendern har aldrig funkat för mig.

Nu kommer du att få möjligheten att designa din alldeles egna almanacka! Jag lottar ut ett presentkort till personligalmanacka.se och det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att meddela ditt deltagande här i kommentarsfältet, så drar jag en vinnare imorgon kväll. (Tävlingen avslutas kl.21 finsk tid, imorgon 11.8.2015)

image

Själv har jag tänkt fortsätta mitt sommarlov i typ sex månader till *hehe* så jag valde att göra en kalender med start från årsskiftet 2016. Med Minou på pärmen såklart ♥ Innanför valde jag en alldeles enkel och clean design utan några extra finesser, men det finns massvis av olika alternativ! Gå in och lek själva vetja. Och lycka till i tävlingen!

image

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Åh vad kul! Jag är md och deltar:) Även jag är gammalmodig och älskar att klottra i en Riktig papperskalender!

  2. Jätte rolig tävling! Har lagat personliga almanackor redan 2 år och skulle jätte gärna vinna presentkort till en ny! Älskar gammaldags kalendrar! 🙂

  3. Jag var precis in idag och tittade på alla fina alternativ.. Kanske jag har turen på min sida idag.. 😉

  4. Jag vill gärna ha en! Ska börja plugga igen nu till hösten, och märker att då måste man ha en.

  5. Jag är också med i tävlingen! 🙂 Finns ju inget bättre än en gammal hederlig kalender dit man får skriva in allt viktigt (och oviktigt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *