10.7.2014 – Dermo sweets

Hämtade ut ett tungt paket från Dermoshop i måndags och väntade ivrigt på att jobbdagen skulle ta slut så att jag skulle få öppna det när jag kom hem. Som julafton mitt i sommaren igen! Jag är inte superbekant med alla deras produkter, men jag har prövat både rengöringar och hudkrämer tidigare som jag varit riktigt nöjd med. Deras smink har jag dock aldrig testat innan, så det skall bli riktigt intressant att se hur det är.

imageSockerpeelingen och Body Lotionen ur deras sommarserie har jag redan hunnit testa, medan duschgelen fortfarande väntar på sin tur. Kan ändå säga redan nu att de har en jätte fräsch doft, och inte för stark (viktigt!).

Det trevligaste med Dermosil´s produkter är ju naturligtvis att de är så galet billiga och prisvärda. Men jag älskar även att de ser så lyxiga ut trots sitt förmånliga pris! Speciellt sminkförpackningarna, ser ju ut som vilket högpris märke som helst.

image

Solpudret och läppglanset har jag faktiskt inte öppnat än. Jag sminkar mig inte annat än med maskara till vardags nu på sommaren, så pudret får nog göra debut först till helgen då vi skall på sommarfest ut till en villa. Men oj, vad jag skall glänsa då! 😉

En annan sak som är upp till bevis är nagellacken. Kan verkligen så billiga lack hålla måttet!? Återstår att se, får återkomma med rapport om det lite senare. Men den här removern (som vi redan hört så gott om i ett avsnitt av SNAKK) är helt otrolig! På riktigt. Världens bästa grej för resor till exempel. Hela burken består av en svamp där man stoppar in fingret i några sekunder, snurrar runt lite, och vips så är lacket borta! Med den här behöver man alltså inte släpa med några bomull-pads eller vara rädd att den läcker ut i väskan. Kankse världens bästa grej!

image

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *