10.6.2016 – Nytt i köket

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Medan vi var i Köpenhamn fick jag ett meddelande om att min nya matta hade kommit. När jag hämtade ut den så blev jag först lite skeptisk. Hade tydligen inte läst så noga vad det var för material på mattan, för den var mycket ”plastigare” än jag förväntat mig. Men jag gav den en chans ändå och nöjd blev jag! Den ser inte alls plastig ut när den ligger där på golvet.

IMG_4431

IMG_4430

Dessutom slog det mig att det antagligen bara är bra att den är av ett lite plastigare material eftersom den ligger i köket. Mycket enklare att rengöra om man spiller mat på den!

100CANON27

Fortfarande saknas barstolarna som jag hade tänkt fynda second hand. Innan mattan kom var jag inställd på träfärgade Ingolf stolar från Ikea, men nu vet jag inte. Nu känns vita stolar plötsligt mer rätt, tack vare mattan. Vad tycker ni?

Tänkte lägga upp länk till var ni hittar mattan, men den verkar vara slutsåld. Den kommer i alla fall från Ellos.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *