10.4.2017 – Fortsättningen på helgen

På lördag morgon vaknar vi upp till ett annat Stockholm. Stämningen är tyst och dyster, liksom vädret. Efter en klen frukost och en stund framför TVn för att se vad som hänt under natten beställer vi en taxi och åker iväg till sjukhuset för att få Malins knä uppkollat. Själv sitter jag på sjukhuset och väntar i 2½h innan jag går in till stan och möter Nathalié som kommer med tåget från Borås. På stan börjar folk samlas för att lägga blommor vid brottsplatsen.

Vi går på lunch och scannar sedan igenom några av de få butiker som håller öppet innan vi promenerar tillbaka mot lägenheten. Strax efter oss dyker även Malin upp med kryckor och benet i stödskena. Vi börjar göra oss i ordning för kvällens 30-års fest, som är den egentliga orsaken till att vi befinner oss i Stockholm. Stämningen  kanske inte den bästa, men vi gör det bästa av situationen.

IMG_2153

Kvällen avslutas redan vid 12-snåret för vår del. En kryckpatient och ett preggo utgör ju kanske inte det bästa festsällskapet, hahaha.

Vi var i alla fall glada över att få vakna upp pigga och krapulafria på söndag. Började leta upp ett brunchställe, men det slutade med att vi hamnade på Espresso House vid Hötorget istället. Där satt vi och fikade en god stund innan vi gick ut i solen för att njuta av Stockholm som började kännas som sitt gamla vanliga jag igen. Fördrev tiden i några butiker och med lite shopping innan det var dags att traska till flygbussen till Bromma flygfält och tillbaka mot Finland igen. Home sweet home.

IMG_2156

You may also like

Inga kommentarer

  1. Haha, det är så kul med din mage. Den är cirka en tiondel av min bautasäck (Sami kallar mig till Barbapapa).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *