10.4.2015 – Timeless

Fredag. Whaaat!? Min hjärna hänger inte alls med i tempot på denna vecka, påskledigheten har tydligen råddat till det rejält i min lilla skalle. Men jag tackar inte nej till helg! Det är fantastiskt vårväder ute och efter jobbet tänker jag gå ut och jobba lite på gården. Vi har tagit ned flera träd runt huset, så det har legat trädbitar i varje knut de senaste veckorna. Men nu har killen nästan fått allting hugget och uppradat, så nu skall jag kratta gården rent på flisor och kvistar tänkte jag.

Ha en skön fredag, folks!

image

Rågillar modellen på de här brillorna från Cheap Monday, det är nog en modell som passar de flesta (kanske därför modellen heter Timeless). Finns också i svart och pärlemovit.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det tycker jag de är, inte för mörka och inte för ljusa.. 🙂 UV 400.
      Förstår inte helt din fråga nu eftersom jag skrivit ut och länkat allt i inlägget. Märket är alltså Cheap Monday och modellen heter Timeless. Första länken går till de jag har på mig på bilden, men samma modell finns alltså och i svart och pärlemovit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *