10.4.2014 – tordag @ work

Hey there. Sitter ute vid mitt lilla bord utanför butiken och äter Tupla tillsammans med en kopp kaffe. Så gott! Har precis packat upp påfyllningarna av de här och de här byxorna som äntligen kom. Storlekarna tog slut på nolltid sist, och det förstår jag. Supersköna byxor med svinbra stretch som sitter så himla snyggt! Tog också in lite mer av de här slappa och sköna bomullstopparna (i tre olika färger) som sålt slut ett par gånger om. Fantastiska plagg nu till sommaren.

image

 

Hur skönt är det inte annars att vi fått ha så fint vårväder hela veckan (fast det nu varit svinkallt i luften)? Hade förberett mig på typ regn hela veckan efter att ha följt med väderleken. Och i Sverige har det ju varit värsta asvädret. Hoppas det blir bättre till påsken när jag ska dit på minisemester i alla fall.

Förresten. Ni får jätte gärna använda gilla- & dela knapparna där nere för att visa att ni har nån åsikt ibland, när ni annars är så tysta. Jag tror ju nästan att jag är ensam här när det ekar så.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. jag gillade.. men man måste tydligen logga in med ngt konto för att kunna göra det.. så därför syns inte min gillning iaf 🙁

    1. Är det sant det!? Det var märkligt, trodde gilla-knappen funkade för alla… Blä. Skall se om det är något man kan fixa. Tack för notisen om att det inte funkar iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *