10.3.2016 – När man kanske ska få en hel nattsömn

Har checkat in på rehab för en natt. Befinner mig alltså på systers gård i Svartå, det är rehab för mig. De kommer hem från södern imorgon och jag ska sköta djuren det här sista dygnet. Har som mål att vara i säng inom 30 minuter och sova min första hela natt sedan Minou föddes. Minou fick alltså stanna hemma (tycker hon börjar vara tillräckligt gammal att klara sig själv) så jag har världens chans här nu. Tror dock att de där väckningarna är så inbyggda i systemet redan så att jag kommer att vakna oavsett om jag har en skrikande bebis hos mig eller inte. Väckningen till morgonstallet borde i alla fall inte bli nåt problem. Är ju van att vakna den tiden (7-ish) med Minou nuförtiden.

Tic tac, tic tac. Nu kallar sängen. Ska berätta imorgon hur min natt gick, ni kan säkert knappt bärga er av nyfikenhet.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *