10.2.2015 – en bättre tisdag

Nya tag idag, vi stryker ett streck över gårdagens dåliga vibbar. Den här dagen har ju bara alla förutsättningar för att bli en toppendag. Strålande väder och plus grader, så mycket mer än så behövs inte för att göra mig på lysande humör i alla fall! Har dessutom en superkort arbetsdag på 3h idag, sedan skall jag iväg och köra svärmor in till flygfältet. På vägen hem skall jag göra två snabbstopp. Ett i Kyrkslätt och ett i Lojo. Därefter skall jag ännu träffa en gammal barndomsvän som också skall få bebis snart (fast hon är inne på sin tredje redan). Så ingen tokig tisdag med andra ord. Vad gör ni busar?

image

Är inte så trött som jag tydligen ser ut heller…

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *