10.2.2014 – another cloudy day

Blev ännu en molnig dag här på Gran Canaria. En jädrans tur var det att vi valde att stanna tio dagar istället för sju, annars hade jag varit ganska sur över dessa moln. Nu gör det inte så mycket, vi har ändå haft fler dagar sol än moln. Och så får vi ju hoppas att de två sista dagarna blir bra också förstås.
N&R var här på vårt hotell och chillade några timmar under dagen, och om en dryg timme eller så tänkte vi alla söka oss till Maspalomas för middag och shopping. Själv tjuvstartar jag med ett glas rött på balkongen. Kanske den godaste 1,45€ flaskan jag någonsin smakat.
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. försökte just hitta resor på 10 dagar till kanarieöarna men hittade bara 7 och 14 dgr 🙁 Vilket bolag åker ni med? Eller bokade ni flygresorna skilt och hotellet skilt? Känns lite som om 7 dgr är för kort och 14 dgr för långt. 10 borde väl vara det ultimata då, eller hur känns det där nere i solen?

  Svar:
  Finnmatkat borde ha 10-dagars resor till vissa destinationer, men vi bokade skilt flyg (Norwegian) och hotell (hotels.com) den här gången. Jag tycker också 7 dagar känns ganska kort, 10 är nog perfekt! Eller klart jag skulle kunna stanna ännu längre också, men med 10-dagars resa känns det mer acceptabelt ifall det inte är super väder hela tiden iaf. Har man bara tålamod att surfa runt och plocka ihop resa själv så kommer du nog oftast billigare undan att boka skilt än att ta en färdig paketresa.

  Linda

 2. Njuut av värmen åtminstone. Här e +2 grader å slask. Kiva.

  Svar:
  Njuter i solstolen sista två timmarna innan avfärd som bäst 🙂

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *