10.12.2013 – en tisdagskväll

Det var värst vad sent ut på kvällen jag fick till dagens första inlägg. Sitter i alla fall i soffan och dricker glögg medan jag ser ikapp serier som jag missat från förra veckan. 
 
 
Har också hunnit fundera en del på årets julklappar till familjen och gudbarnen under dagen. Jag har aldrig varit så här sent ute med dem förr och jag börjar känna en släng av stress! Det är ju liksom bara ett par veckor kvar nu till julafton (för att vara exakt) så sånt som skall beställas via nätet måste beställas nu. Posten går ju alltid lite trögt under julperioden, så lönar sig inte att vänta till sista stund. Annars försöker jag köpa det mesta lokalt, men vissa grejer jag tänkt på får jag tyvärr inte tag på här.
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Och jag som inte köpt en enda julklapp ännu pga mager plånbok och tidsbrist börjar också känna av den där stressen. Tur så ska saken åtgärdas på veckoslutet! 🙂

    Svar:
    Min plånbok är inte alls välgödd den heller för tillfället, men man får bara göra det bästa av det man har! 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *