10.11.2014 – helgen och vinnaren av en Dry Lake klänning

Hej Peeps. Kass uppdatering här under helgen, men jag har haft lite fullt upp med att leva. Hade en grymt bra dag på jobbet på lördag, vilket var kul som omväxling under dessa döda tider! Sedan småshoppade jag lite på Lindex efter jobbet innan vi gick iväg på kvällsbio och såg John Wick (gillade!).

På söndagen var det förstås farsdagsfirande som gällde dagen lång. Men jag hann också klämma in en promenad/springtur under förmiddagen. Jag har faktiskt inte sprungit ett steg på en månad nu, men eftersom illamåendet känts lite bättre under de sista dagarna så tänkte jag göra ett försök. Var rädd att konditionen skulle vara på noll efter den här pausen, men den verkade det faktiskt inte vara något fel på. Benmuskler däremot har nog försvunnit, för det bara brände i låren av både promenerandet och joggandet! Fasar riktigt för vilket skick jag skall vara i efter dessa nio månader.

Men över till något roligare, vinnaren av en Dry Lake klänning! Slumpgeneratorn fick än en gång avgöra vinnaren och den lyckliga lotten föll på Eeva som var kommentar nummer 6 (ja, mitt svar på en kommentar räknas också som en kommentar)! Grattis Eeva, kommer att kontakta dig under eftermiddagen.

random-number

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *