10.10.2016 – Seminarieskolans barnloppis

Igår gick det stora barnloppiset i Seminarieskolan i Ekenäs av stapeln. Det är ett loppis som ordnas två gånger per år och varje gång kryllar där av folk. Jag tror inte det är många barnfamiljer i trakten som brukar missa det!

Själv kom jag dit rätt så oförberedd eftersom jag inte riktigt ville ge mig tid för shopping mitt i målandet. Så jag glömde både påse (att lägga fynden i) och att ta ordentligt med kontanter med mig. Som tur fick jag låna en påse av Elin som kom väl förberedd och hade extra påsar med sig! Påsen fylldes dock rätt fort och pengarna tog slut efter 30min, så då var det bara att nöja sig och kila tillbaka till målararbetet. Gjorde ändå några riktigt bra köp så jag är alldeles nöjd.

img_5271

En ordentlig och fodrad halare, en varm vinterjacka och ett par vinterstövlar hittade jag. Stövlarna blev en hit direkt, Minou drog genast dem på sig och vill gå omkring med dem inomhus hela tiden. Bra så, hon är alltid skeptisk till nya skor.

img_5270

Några andra bonusplagg som följde med av bara farten var en pyjamas, ett underställ i merinoull, ett par leggings och en tröja. Allt detta för ca.35€!

Nu måste jag börja klura på någon vettig lösning för Minous ytterkläder. Alla tjocka vinterkläder tar ju så mycket mer plats än de tunna sommarjackorna, så jag vet inte riktigt vad jag skall göra av allt. Vi har så begränsat med utrymme i hallen från förr, och jag vill ju ogärna ge bort av mitt utrymme… Jaja, nån klurig lösning skall jag väl komma fram till.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *