10.10.2016 – förvaringsbristen löst

Jag har kommit på en lösning till vårt förvaringsproblem i hallen. Jag skall förvandla vårt lilla ”romu”rum/arbetsrum/gästrum som angränsar till tamburen till ett kombinerat klädförvarings-/arbetsrum. Först skall jag kasta ut sängen som aldrig används, och sedan resten av skräpet som slängts in där rätt efter. Sen skall en vägg i rummet få ett ordentligt förvaringssystem med hängare och korgar, medan skrivbordet får stå kvar som arbetsyta vid en annan vägg. Det här rummet är alltså väldigt väldigt litet, så det ryms inte så mycket mer in där. Fast det kan ju vara att det är lite större i verkligheten än det känns som nu, jag har ju liksom aldrig sett golvet där inne typ! Ja, så mycket grejer är det där. Men typ nåt sånt här har jag i åtanke.

forvaringssystem-2-elfa-favorit

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *