10.1.2017 – Siam Park

Efter en rätt så blåsig första vecka så har nu vädret stabiliserats. Igår och idag har vi haft två verkligt varma dagar med väldigt lite vind. Därför passade vi på att åka till vattenparken med Minou idag. Och som hon trivdes! Hon är både lite skeptisk till havet och till den djupa och kalla barnpoolen här på hotellet. Men i vattenparken stortrivdes hon i bassängerna och rutchbanorna.

img_5722

img_5729

img_5734

img_5738

img_5741

Under de varmaste timmarna på dagen brukar vi ha någon typ av soldräkt på Minou, men annars tycker jag att hon också måste få känna lite sol mot kroppen så då kör vi bara på högt solskydd. Simskorna jag köpte innan resan har också varit suveräna, speciellt vid poolen. De är lite för stora, men har funkat bra ändå! Rekommenderar starkt såna här skor till alla som skall vistas vid poolområden med småbarn. Har redan sett ett par riktigt stygga fall av barn i Minous ålder här vid poolen. De våta plattorna blir så otroligt hala.

img_5740

Vi köpte färdigt biljetter till ytterligare ett besök. De är värdefulla (34€/vuxen – gratis för barn under 3år), men om man köpte biljetter till ett andra besök på plats så fick man dem till halva priset. Och Minou tyckte ju det var så roligt, så det är klart vi måste åka dit en gång till.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *