10.1.2014 – Make a statement

 
 
De här halsbanden (och lite till) damp ner i postlådan igår. Fyndade dem på WE STYLE´s rea under helgen och när de nu erbjöd fri frakt passade jag på.
Gillar vanligtvis inte att köpa oäkta smycken, men dessa så kallade ”statement” halsband skulle nog kosta skjortan i äkta guld. Dessutom är de ju inga klassiker som jag alltid kommer att gilla, så då fyndar jag gärna till billiga priser istället! Önskar dock att jag hade haft dem i mitt smyckeskrin redan för några veckor sedan, de hade passat perfekt till min nyårsoutfit.
 
WE STYLE har nu rea på hela sitt sortiment, så in och kika med er! 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Älskar stora halsband.. det har blivit mer sådan på senare tid. Tidigare ville jag ha dem långa.. but no more.. eller ja, inte endast i alla fall haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *