1.9.2015 – september

Första september… Vad ska vi säga om det? Annat än att det är exakt nitton dagar tills vi åker iväg till sommaren igen. Men för att leva lite mer i nuet så kan jag dra en snabb genomgång av vad som väntar idag istället. Först ut är 4-månaders koll för lillis. Ja, hon blir ju faktiskt fyra månader om en vecka! Sedan skall jag packa lite gammalt skräp i bilen och föra iväg det till loppis i Karis. Den här gången skall jag försöka få utrensat i skåpen här hemma lite bättre i samma veva. Jag vet ju nog själv att det inte kommer att hända, men låt mig leva i den tron att det gör det.

Och sen då? Sen skall jag iväg och fota en grej som ni ska få ta del av här på bloggen också. Mer om det inom kort.

image

En väldigt koncentrerad Minou som kör morgongymnastik i gymmet.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *