1.7.2015 – barnvänlig semesteraktivitet

Jag funderar på att åka med över till Stockholm nästa vecka då killen åker iväg på nästa jobbpass, så jag sitter och googlar barnvänliga aktiviteter. Hittade ett ställe som heter Ballbreaker som skall ligga någonstans på Kungsholmen. Någon som varit där? Där har de alla möjliga aktiviteter samlat under ett och samma tak (bowling, biljard, restaurang etc) så det vore ju ypperligt för en familje dag/kväll! På den här typen av aktiviteter kan ju Minou ligga med i vagnen på sidan om. Det går ju inte på bio till exempel… Ja, man får ju helt enkelt tänka om en aning när man har en liten med sig.

(Tips! Om ni letar efter aktiviteter i Stockholm ska ni gå in på Alltomstockholm.se och kolla under fliken aktiviteter, där finns massvis av bra idéer på sysselsättningar.)

11696536_10153435833819508_1835615076_n-001

Lillfamiljen.

Nu när jag tänker på det så är Ballbreaker ett helt ypperligt ställe för firmafester eller konferenser. Vad synd att jag inte har ett större företag med massa anställda, då skulle jag bjuda hit dem på teambuilding. Först skulle vi ha inspirationsmöten och bygga upp nya målsättningar för företaget i ett av deras konferensrum under dagen. Sedan skulle vi hoppa på någon av alla aktiviteter på eftermiddagen och avsluta med julbord (okej okej, en är kanske inte så sugen på julbord just nu när vi äntligen fått lite sommarvärme hit) på kvällen. Har alltid drömt om att ha ett litet stort företag med ett riktigt tight team. Lite som företaget Smulan jobbar på. Är lite avis på henne som får åka iväg på lyxiga sparesor med jobbet hela tiden. Men en kan ju alltid drömma!

You may also like

Inga kommentarer

 1. Visst är det klänningen från Dry Lake du har på på bilden? Funkade den bra att amma i? Funderade på den inför vårt dop i slutet av juli.

  1. Det är klänningen från dry lake jo! Jag gick bort och ammade då jag skulle, och drog ner hela axeln då. Eventuellt kan det också gå att dra ner bara klänningen under bröstet då den är ganska urringad, men det testade jag faktiskt inte..!

 2. Vi bor bredvid Ballbreaker på Kungsholmen och jag promenerar förbi med barnvagnen varje dag och brukar då kika in genom fönstret. Har själv aldrig varit där men det ser rymligt ut (åtminstone i restaurangdelen) och jag har tänkt att barnvagnen skulle rymmas in. De kvällar jag har gått förbi nu i sommar har det sett rätt lugnt ut där, vilket ju kan vara en fördel.

  1. Ahaa! 😊 ni har aldrig testat på några av deras aktiviteter då heller? Måste nog åka dit under nästa Stockholmsvisit tror jag 😊

   1. Skulle precis tipsa om Boulebar (http://www.boulebar.se/rålambshov) men ser att någon redan gjort det :). Vi har endast varit och spelat på deras brunch (och då hade vi ännu ingen barnvagn) men när jag promenerat förbi, vilket jag gör typ varje dag, så har jag observerat att många med barnvagn är och spelar.

 3. Ballbreaker är super kul! Men sen så finns det boule i Rålambshovsparken som är super – där finns även en stoooor gräsmatta att springa runt på. Annars har du ju både skansen, grönan, en massa museum etc… hoppas ni får en härlig resa!

 4. Haha nå det var bara en sparesa som var sponsrad av jobbet 😉 men visst är det kul, ibland önskar jag lite i hemlighet att vi skulle stoppa företaget i den storlek vi är nu (30 i Finland och 30 utomlands). Det är så skönt att veta exakt vem alla är och vad alla äter till frukost typ haha.

  1. Nåmen det känns som om ni hela tiden har roliga jobbresor iaf 😄 det är faktiskt hemskt mycket trevligare med små personliga firmor, men klart alla strävar efter att växa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *