1.6.2014 – dresses

När jag var hem till Karis igår för att hälsa på Molly tänkte jag att jag skulle plocka med mig lite bloppiskläder att fota av. Det slutade med att jag provade klänningar istället. Försökte minnas när jag skulle har använt mina finklänningar och kom fram till att många är använda endast en gång! Skamligt. Påminn mig att jag inte får köpa något nytt ifall det blir finfester i sommar, måste använda något från garderoben.

image

Klänning ett hade jag på guddotterns dop. Klänning två är nog aldrig använd förutom på semestern i Thailand där jag köpte den?

image

Klänning ett hade jag på gudsonens dop och klänning två var min studentklänning.

image

Den första klänningen hade jag på mig på ett bröllop i Vasa en gång i tiden, den andra är bara en bonusklänning som jag nog aldrig haft. Eventuellt någon krogkväll under Vasa-tiden?

Men jo. Tillbaka till bloppiskläderna. Inkommande vecka känner jag att jag har lite tid över, så då kommer jag nog att hinna få upp lite på ”Syrrornas”!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *