1.5.2016 – Sopot

Hemma i egen soffa igen. Har gosat sönder Minou och hon sover nu gott i sin säng. Hon verkar däremot inte har saknat oss det minsta. Tror hon knappt ens märkt att vi varit borta, för hon beter sig ungefär som om vi varit till butiken en vända. Vilket är super skönt! Att veta att man kan lämna henne hemma utan att behöva oroa sig för ifall hon är ledsen och saknar oss.

Innan vi lämnar resan bakom oss vill jag ännu visa några bilder från Sopot. Polens populäraste turistort sommartid. Vi tog alltså tåget dit på lördag förmiddag och landade inte tillbaka på hotellet i Gdansk förrän 8h senare. Jätte fint ställe det också, skulle gärna återvända dit och utnyttja de fina stränderna där under sommaren!

image

Sopot hade en ordentlig ”gågata”, vilket vi inte hittade i Gdansk (förutom torget med restauranger i gamla stan).

image

De hade också ett lustigt hus.

image

Och ett stort torg.

image

Kilometerlånga sandstränder.

image

Och maffiga, vackra hotell.

Gdansk och Sopot är kort och gott ett ställe jag gärna åker till igen. Kanske med tjejkompisarna någon gång? Här kan man nämligen lätt sitta på terasser och dricka vin dagen lång utan att bli ruinerad.

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Man hittar nog billiga resor dit vara man letar i tid! Fast antagligen är det lite dyrare om man åker mitt på sommaren når det år högsäsong.. Men fint var det, definitivt värt ett besök! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *