1.4.2018 – Att njuta av påskledigheten

Hej på er! Hur löper påskhelgen? Vi har haft några riktigt sköna dagar, träffat familjen och sånt där som jag tycker är så himla nice. Att bara sitta och umgås helt enkelt. På fredagen var vi ute och röjde på stugan hela dagen och efter det var jag så överdoserad av frisk luft att jag däckade klockan 20.30, haha!

På lördag förmiddag drog jag sedan med hela familjen till Svartå. Jag stack ut på en ridtur med syster medan killarna passade barnen och Minou matade bröd i hästarna och kaninerna. Därifrån stack vi vidare hem till svägerskan på kalas/påskmiddag. Vi hade tre födelsedagar att fira, varav två fyllde jämt. Ena 60 och andra 90!

Idag har vi inte så mycket inplanerat förutom kaffe hos mina föräldrar senare i eftermiddag. Synd att det inte är lika fint väder som det varit hittills under påskhelgen, man har inte alls samma iver att vara ute. Imorgon lovas det massa snö men jag är inte så orolig över det, det är nog borta inom ett par dagar nu när det skall bli varmare nätter!

Hoppas ni haft en riktigt skön helg så här långt!? Kan tänka mig att ni börjar få lite tråkigt av all ledighet dock, så rekommenderar er att ta er till idrottshallen kl.16 imorgon och kika på våra kvartsfinaler som drar igång. För motståndet står Sjundeå IF, så jag tror det kommer att bli ett riktigt spännande och jämt derby!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *