1.4.2017 – Dagens planer

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄLNKAR-

Hej på dej, april! Mycket glad att se dig. Vädret är inte det bästa, men vad gör nu det. Vi är på väg åt rätt håll i alla fall (mot våren och sommaren alltså). Tänkte trotsa duggregnet och kila ner till parken för att ”rasta” Minou alldeles strax och sedan skall vi hämta ut ett paket på posten som jag tror innehåller något mycket fint, som jag kommer att ha nytta av redan nästa helg när jag åker till Stockholm över helgen. Ni får se vad jag snackar om senare.

I eftermiddag får Minou åka till sin farmor&farfar några timmar då jag själv ska iväg på avslutningsfest med mitt härliga handbollsgäng. Lite surt att inte kunna vara med och festa, men det blir säkert kul ändå. Mat, bastu och lite annat program!

IMG_2034

På tal om något helt annat så vill jag tipsa er om att Ellos har Ta 3 Betala 2 på alla skor fram tills imorgon 2.4.2017. Tänk på att man kan kombinera både barnskor och vuxenskor! Det kom så passligt med tanke på inlägget om mina sko-cravings för ett tag sedan. Själv blev jag ivrig och skulle klicka hem några stycken, men så fanns ju såklart inga av de jag ville ha kvar i min storlek. *Morr*

Men jag håller ändå på och fyller en köpkorg åt mig som bäst, för de har också ett erbjudande som gäller t.o.m 4.4.2017 som ger -25% på hela beställningen. Och det gäller även möbler! Så lite shopping blir det nog ändå 😉

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *