1.4.2016 – april

Bästa vårmånaden är här! Vädret har kanske inte helt fattat att det är april ännu, känns ganska ruggigt där ute tycker jag. Men vi får väl ge det en dag eller två.

Här har jag och Minou just delat på en ost- och skinkomelett med grekisk youghurt på till lunch. Hon tycker det är jätte gott. Jag skall strax sticka iväg till gymmet och träna, bara killen kommer hem och tar Minou. Jag har inte tränat på flera veckor nu. Främst pga att all ledig tid gått åt till att färdigställa lägenheten,, men också för att jag helt enkelt varit för lat och saknat motivation. Men nu! Nu ska jag iväg. Nya (nygamla) träningstights har jag också, köpte dem för 4ege via Facebook igår.

image

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *