1.4.2015 – How to match it

Det verkar som om många tycker dessa byxor är svåra att bära upp och matcha, så här kommer några tips på hur man kan bära upp de mönstrade pyjamasbyxorna.

LOOK1VÄSKA // BLUS // BYXOR // TRENCHCOAT // PUMPS

FEMININT. Här har jag matchat byxan tillsammans med en enkel enfärgad skjorta och ett par pumps. Inte överklätt men passar bra att ha på både jobbet (beroende på jobb såklart) och after-worken. Vill man inte känna sig för uppklädd så skippar man sedan trenchen och slänger på en bombarjacka istället, för att tuffa till det lite.

LOOK2JACKA // T-SHIRT 18 // BASIC TEE // BYXOR // SKOR

SPORTIGT. Man kan gott och väl kombinera denna byxa med sneakers och en basic t-shirt (alternativt en tee med print!), men risken finns att man då känner sig som om man är på väg till ett träningspass. Så mitt tips är att hitta ett plagg som bryter av det hela, t.ex en skinnjacka, och addera det.

LOOK3VÄSKA // BLUS // BYXOR // BLAZER // SKOR

CASUALLY PREPPY. Att matcha byxan med en topp i samma mönster så att helheten blir en dräkt är väldigt populärt just nu. Känns det för vågat kan du också här bara lägga till en enkel basic t-shirt, en blazer i college material som inte känns allt för uppklädd och ett par kängor som dressar ner det hela ytterligare. Den här typen av outfit kan du gå vart som helst med och vara säker på att du passar in i sammanhanget!

Hoppas ni fick några vettiga tips här som ni kan dra nytta av. Byxan känns förstås alltid mindre ”joggingaktig” om du lägger till ett par skor med lite klack. Till den här byxan gör faktiskt skon halva jobbet, om du väljer att bära en enkel t-shirt eller tröja upptill.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Snygga outfits alla tre! Speciellt gillar jag ettan och trean. Kommer du förresten att få in mera av Mid Spray jeansen i vitt? Blev väldigt sugen men tyvärr är min storlek slut.

    1. Jo, kommer nog att få in mera av dem, men för tillfället är de också slut i lager! Men så fort de finns att få igen så beställer jag in påfyllning av dem.

  2. Super bra inlägg! Har länge funderat på hur jag skall lyckas matcha mina utan att det ser ut som jag skulle traska runt i pyjamas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *