1.4.2015 – en april morgon

Godmorgon! Då var vi inne i april och det betyder även att vi är inne i den månad som skrutten i magen med rätta skall ut. Jag tror, och hoppas, ju dock att hon stannar där inne till början av maj… Nu skall jag i alla fall kila iväg till rådgivningen på kontroll. Går in i vecka 37 (36+0) idag.

image

Önskar att det här vore ljuset vi möttes av idag, våren till ära. Men det här konstiga lyset trängde sig faktiskt in i vardagsrummet igår kväll, under några få minuter innan solen gick ned. Var tvungen att gå fram till fönstret för att se vad som hände där ute, det kändes så konstigt med detta starka lyse klockan åtta på kvällen!

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Känns så skönt att tänka att det här ÄR månaden då vår skrutt kommer ut. Det GÅR inte att bli en majbebis. Äntligen! Tycker hen kunde komma nu genast i o för sig, fast SÅN tur har man väl inte att baby kommer i förväg några dar…! Men tänk att tiden har gått så fort. Vilken vecka var du i då den där bloggkvällen på DinoDina, vecka 18? Och nu vecka 37. Tjohoo!

  1. Haha, ja du verkar ju otålig på att hen ska komma i förtid, medan jag gärna vill att det går över tiden! 🙂 men det är nog främst på grund av jobbet som jag inte vill att hon kommer i förtid, då blir det strul. Men för dig som är hemma och mammaledig förstår jag att det känns annorlunda! Men lugn, det börjar nog säkert hända nåt snart, och oberoende av vad du själv önskar så kommer du ju faktiskt att vara mamma ännu under april månad 🙂 gälit!
   Jag var väl typ i v.18 då ja? Minns inte exakt. Men visst har tiden rusat iväg!

   1. Ja, jag vet inte, jag har hela tiden haft en känsla på att hen kommer i förtid, jag vill ju ha rätt förstås 😉 Jo kan tänka mig att det är enklare att det går enligt planerna då o att hon kommer på beräknat eller efter för din del. Hur länge har du tänkt jobba ännu? 🙂

    1. Jag har lagt in jobb åt mig ännu den 29.4, det vill säga på den beräknade dagen! 😝 men min syster är stand by från och med den 25.4…

     1. Det låter som en bra plan, med stand-by alltså 😉 Förstår att det är annorlunda när det handlar om eget företag, men WOW så du är duktig som orkar! Själv blir jag trött av att sätta på tvättmaskinen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *