1.4.2014 – första april

Herregud, som timmarna flyger iväg. Hade ju tänkt att detta skulle bli ett morgoninlägg, men så började jag plötsligt göra om på utställningsborden i butiken och innan jag visste ordet av så var klockan halv två. Så var ju tvungen att klämma in en lunch här emellan också. Men nu så!
Någon annan än jag som tycker det är jätte jobbigt med 1 april? Jag kan inte läsa nånting på nyhetssajterna idag utan att bli skeptisk till om det är ett april-skämt eller ej. Okej, vissa grejer är ju självklara. Men känner att jag blir misstänksam mot allt som sägs, haha! Skönt att det är över imorgon, så man kan få sin tillit tillbaka.
 
Stilleben från imorse, har inget med inlägget att göra!
 
 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *