1.3.2017 – Mars

Medan gårdagen var en skön ledig dag, så har den här dagen varit ganska långt tvärtemot. Har mått lite sämre och varit väldigt trött hela dagen. Dessutom har Minou har två större gråtattacker vilket är väldigt olikt henne. Ena då vi kom in genom dörren efter jobbet och andra i hallen när vi var på handbollsmatch. Vet fortfarande inte riktigt vad som slog i henne.

Vi koncentrerar oss på gårdagen istället, som var en betydligt bättre dag. För det första, ledig. Det betyder oftast att jag mår bättre då jag inte behöver stressa iväg någonstans på morgonen. Så jag fixade ihop smoothies här hemma till frukost åt mig och Minou och sedan drog vi iväg till Karis efter det.

img_5926

Jag droppade av Minou hos Elin och Sigge medan jag själv drog iväg på benvaxning. Sedan tillbringade vi ytterligare ett par timmar hemma hos dem tills det blev nap time för barnen. Medan Minou sov bokade jag en weekendresa till Budapest med flickorna i maj. Bara det ger ju en energi för resten av våren. Och på kvällen drog vi iväg till hallen för att se på handboll innan vi åkte tillbaka hem till Ekenäs. Så det var en mycket kravlös och härlig dag på alla sätt och vis.

img_5930

Nu skall jag kila i säng och sova bort det här halvtaskiga måendet. För så här kan man ju inte inleda en ny månad heller. Go´natt på er!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *