1.3.2016 – Resor att se fram emot

Det här kommer att bli ett väldigt roligt och bra reseår för min del. Vi började ju med vakio Teneriffa för ett par veckor sedan, men jag har åtminstone två resor till inbokade redan nu. Jag köpte en weekendresa (to-sö) åt killen som 30-års present. Kan inte avslöja vart eftersom resmålet kommer att hållas hemligt för honom tills vi är på plats på flygfältet 😉 Men vart det bär av får ni veta då vi väl är på plats, sista helgen i april. Kan säga så mycket att det är ett ställe jag aldrig varit på tidigare, men gärna velat besöka.

I september bär det sedan iväg på en annan resa, till ett ställe som också stått på min lista över ställen att besöka ett bra tag. Kroatien. Den här resan åker vi på tillsammans med mamma, pappa, syster och hennes sambo för att fira mammas och pappas sextioårs dag.

Eventuellt kommer det också att klämmas in en annan resa här emellan, i juni. Då är det svärfar som fyller sextio och bjuder in till ett par dagar på hemlig destination. Det blir tydligen ett spännande resår också, med så många hemliga resedestinationer! Jag och svärfar fyller med några dagars mellanrum, så eventuellt stannar vi ett par dagar till på samma ställe och firar min 30-års dag i samma veva.

Älskar att resa, så det här kan ju inte bli annat än ett kanonår! Att jag får göra så många resor med alla mina närmaste gör ju det hela ännu bättre. Att plånboken sedan ekar tom för det mesta är något man får leva med. Det är ju bara tillfälligt (hoppas jag) och att jag får vara hemma med Minou är värt så mycket mer.

Här kommer en bildbomb på Minou, från Teneriffa.

IMG_3982

IMG_3983

IMG_3999

IMG_4044

IMG_4051

IMG_4058

IMG_4060

IMG_4012

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *