1.12.2013 – lillajulsaftonen

Vill först och främst tacka alla som dök upp igår i pop-up butiken! Det gick faktiskt över mina förväntningar och jag är glad att så många hakade på. Tack tack tack!
 
 
Efter en kul och annorlunda arbetsdag bjöd syster & sambo på lillajulsmiddag på kvällen. Det blev 3-rätters med några glas glögg som avslut. Meningen var att jag skulle fortsätta vidare till Serendi efteråt för att lyssna på Mikko Sipola, men jag var så trött så stupade i säng redan efter tio. Hög pensionärsvarning på mig! Men få saker är skönare än att vakna utvilad på sin enda lediga dag, så inget ont med det. 
 
En annan som tyckte det var gööött med lördag kväll var Stålle-katten.
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Åh men så himla fint och mysigt då 🙂 Sööt katt med, haha. Diggar posen liksom

  Svar:
  Jaa, han såg rätt skojig ut när han satt där och halvsov framför TVn 🙂

  Linda

 2. Alltså vad har man för inställningar på kameran för att få en så där stämningsfull bild? Blir tokig när jag int kan med min!! /Bråna.

  Svar:
  Hmm.. 🙂 jag testar alltid lite olika och så beror det på vad jag fotar med för objektiv. Nu fota jag med 50mm objektiv, hade på AV, ISO800 (eftersom det var så himla mörkt), F1.8 och lite överexponering på ljuset. Blir nog suddigt genast om man inte håller kameran helt stilla, men hittar man nånting att stöda på brukar det bli ganska stabilt och skarpt! Hoppas det hjälpte dig nånting? 🙂

  Linda

 3. TACK! Har inte lika bra objektiv som du (är inte annars heller lika duktig fotograf) men jag skall ta och testa mig fram med liknande inställnigar! Tack för hjälpen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *