1.11.2018 – I´ve got a good feeling

Go´kväll på er! Ligger i soffan med en riktigt skön feeling efter den gångna veckan. Den är ju inte slut ännu men eftersom min arbetsvecka är över så har jag ändå en extra skön känsla i kroppen. Det har varit en riktigt givande vecka på jobbet och jag har igen fått lite nya uppgifter som kräver att jag lär mig nya saker. Så det är mycket nytt som snurrat på i hjärnan de senaste dagarna!

Minou ville sova hos sin farmor och farfar idag, så jag är ensam hemma med Milton ikväll. Också han var trött efter dagisveckan så han somnade snällt vid 20-tiden. Jag har alltså haft en sällsynt lugn kväll här hemma. Slått på TVn (med annat än barnprogram i rutan) för första gången den här veckan bland annat. Det är lätt hänt att man är lite för ivrig att ta vara på såna här kvällar och sitter uppe för länge. Men det skall jag försöka att inte göra idag, utan söka mig mot sängen i skaplig tid istället. Ha nu en riktigt skön kväll och en härlig avslutning på veckan hörni!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *