1.11.2015 – planeringsdejt imorgon

Söndag igen. Sambon åkte iväg på jobb och jag är ensam hemma med Minou några dagar framöver. Planerna för nästa vecka är inte många. Ska snacka ihop mig med Sandra imorgon angående en eventuell bloggträff här i Raseborgsknutarna. Det kommer ju att bli rätt nära inpå Galan i och med att vi vill ha det innan jul, men vad tycker ni, är ni taggade för en träff ändå? Det är väl inte så väldigt många som sist och slutligen är på väg ända upp till Vasa ändå kan jag tro… Men vilken dag skulle ni villa ha det, en kväll mitt i veckan eller under veckoslutet? Lättare för oss att planera om ni tycker till nu innan!

Vi tänkte kanske köra på något liknande som det jag ordnade på DinoDina ifjol. Lite shopping, glögg och mingel. Men kanske också middag på något trevligt ställe efteråt!?

IMG_3324

Nu ska jag hastigt hastigt slänga ihop ett par äggsmörgåsar åt mig och kasta mig i soffan, när den här lilla stjärnan äntligen somnat för en stund. Hon har sovit typ 45min på hela dagen, så humöret har kanske varit lite därefter idag.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Glögg mingel middag, allt låter bra. Egentligen helst inte mitt i veckan, men inte så stor skillnad ändå. 28.11 och 12.12 passar inte, om jag får önska vilka dagar det inte ska bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *