1.1.2016 – Gott Nytt År

Hej på er och hej 2016! Hoppas ni hade en fin nyårsafton? Är ni taggade för ett nytt år?! Jag ser verkligen fram emot detta år, det känns som om det är möjligheternas år i år. Det gick som det gick med företaget, men det öppnar ju i sin tur nya dörrar, tänker jag. Först ska jag koncentrera mig på att vara hemma med Minou fram till hösten. Men ifall det dyker upp något spännande innan dess så får jag ju helt enkelt tänka om. Och dyker det inte upp något, ja då får jag väl fortsätta leva fattigt mammaliv ett tag till och vara nöjd med det. Jag är öppen för förslag kan man väl säga.

Här kommer fem snabba med inför 2016-frågor. Gör dem gärna ni också, och länka till era svar här i kommentarsfältet så får jag läsa vad ni har för förväntningar på det kommande året. Vi siktar högt i år, right!?

  • Årets jobbmål: För mig blir det väl att hitta ett jobb, eftersom jag snart kan klassa mig arbetslös. Men målet är förstås att hitta ett jobb som jag vill göra, som är bra betalt och som utmanar mig.
  • Årets personliga mål: Att jobba med mina korta nerver och försöka att inte vara så lättirriterad. Chilla mera, helt enkelt.
  • En resa jag vill och SKA göra: Jag har faktiskt inget drömresemål som jag absolut känner att jag vill göra. Klart det hade varit roligt med en solresa lite längre bort, typ Maldiverna eller något sånt. Men i år, med en liten som resesällskap, känns det som att Kanarieöarna eller liknande resmål duger gott och väl. Bara jag får lite sol och värme är jag mer än nöjd!
  • En önskning inför det kommande året: Mera sömn! Eller i alla fall en mer sammanhängande sömn.
  • Detta vill jag utmana mig själv att göra: Läsa mera böcker. Både avkopplande böcker och litteratur som jag lär mig något av. Just nu känner jag ett stort sug att lära mig nya saker!

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *