1.1.2015 – gott nytt år

Jag tror det är första året någonsin jag vaknar upp och inleder ett nytt år utomlands. Och första gången på mycket länge som jag inleder det nya året helnyktert, får jag väl också nämna. Har aldrig varit något stort fan av nyårsfirande, men ändå har det alltid involverat sprit i nån mån. Det här, helnyktert och utomlands, känns onekligen som en mycket bättre start i mina ögon. Eller åtminstone som en start som faller mig mer i smaken.

image

Som vanligt tänker jag inte ge några nyårslöften. Det här året kommer nog att innebära en hel del förändringar oavsett. Jag kommer att bli mamma för första gången i mitt liv och det kommer att betyda stora omställningar både på hemmaplan och jobbmässigt. Men förändring är bra! Jag ser fram emot det även om jag är väldigt osäker på vad det innebär för firman. Men det finns ju faktiskt större saker i livet än jobb och pengar, så jag är inte speciellt orolig faktiskt.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *